49€για έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Αυτοκινήτου ΚΑΙ έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Μονού Στρώματος ή 59€ για έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Αυτοκινήτου ΚΑΙ έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Διπλού Στρώματος Αρχικής αξίας 90€ και 120€ - 'Εκπτωση 57%

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 31/07/2020 (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και γιορτές).
 
 
 
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 8.00-21.00, Σάββατο 8.00-18.00.
 
Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό & η προσφορά περιλαμβάνει τις επιλογές:
 

   - Έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό αυτοκινήτου 12 σταδίων, με τη νέα πιστοποιημένη τεχνολογία καθαρισμού Μicro-splitting by Βιο Productions και έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Μονού Στρώματος ΚΑΙ Αντιαλλεργική Προστασία από 90€ στα 39€

   - Έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό αυτοκινήτου 12 σταδίων, με τη νέα πιστοποιημένη τεχνολογία καθαρισμού Μicro-splitting by Βιο Productions και έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Διπλού Στρώματος ΚΑΙ Αντιαλλεργική Προστασία από 120€ στα 50€

 Βιοκαθαρισμός Αυτοκινήτου:  

   - Μικροβιολογικός Καθαρισμός, Απολύμανση και Αποστείρωση όλης της καμπίνας εσωτερικά

   - Πλύση - απόπλυση ταπετσαρίας

   - Απομάκρυνση λεκέδων

   - Καθαρισμός πορτών

   - Καθαρισμός ζωνών & κολόνων

   - Καθαρισμός ουρανού (όπου το επιτρέπει ο κατασκευαστής)

   - Καθαρισμός - πλύσιμο πατώματος και πατάκια

   - Καθαρισμός αποθηκευτικών χώρων

   - Καθαρισμός αεραγωγών

   - Καθαρισμός - γυάλισμα ταμπλό

   - Αρωματισμός καμπίνας

   - Αντιαλλεργική προστασία

Λεπτομέρειες Προσφοράς:  

   - Ώρες λειτουργίας Δευτέρα με Παρασκευή 8:30 - 18:00 και Σάββατο 8:30 - 18:00.

   - Απαραίτητη προυπόθεση για τον κατ’οίκον καθαρισμό του αυτοκινήτου σας, είναι η παροχή ρεύματος. Αφορά αποκλειστικά τον εσωτερικό καθαρισμό, απολύμανση και αποστείρωση του αυτοκινήτου σας εως 5 θέσεις.

   - Η προσφορά αφορά για Ι.Χ. εκτός από εγκαταλελειμμένα ή πλημμυρισμένα αυτοκίνητα, και αυτοκίνητα που επιβαίνουν κατοικίδια ζώα.

   - Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μία ημέρα πριν.

   - Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο 210-6033442, 6947798800, 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημέρα επίσκεψης στο χώρο και για απομακρυσμένες περιοχές (υπόλοιπο Αττικής) για ενημέρωση και τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.

-Παρέχεται γραπτή πιστοποίηση για την καταλληλότητα των καθαριστικών που χρησιμοποιούνται στονβιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας. Τα συγκεκριμένα καθαριστικά εγγυώνταιτην πλήρη απολύμανση του οχηματός σας.

 

-Ο καθαρισμός και η απολύμανση γίνεται  με την οικολογική τεχνολογίαMicrosplitting Bio Productions (μοριακή μικροδιάσπαση), η οποία διασπά το μόριοτης βρωμιάς έως και 5.000.000 φορές και είναι φιλική προς τον άνθρωπο και τοπεριβάλλον. Δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, αφρούς,ένζυμα, διαλύτες, χλώριο και είναι ασφαλής στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιώνκαι ενηλίκων με τις καθαριζόμενες επιφάνειες (τάπητες, ταπετσαρίες επίπλων,σαλόνια αυτοκίνητου κ.λπ.).

 

-Τα υλικά είναι βιοδιασπώμενα, χωρίς να αφήνουν καθόλου κατάλοιπα, είναι ασφαλήγια όλες τις υφασμάτινες ύλες, μικροβιοκτόνα και βακτηριοκτόνα. Αφαιρούνταιαποτελεσματικά οι λεκέδες (καφές, τσάι, κρασί, χυμοί, πίσσα, ούρα, περιττώματα,μαρκαδόροι, κερί, τσίχλα, μπογιά, κλπ.) Αρχικά ξεκινά η διαδικασία απολύμανσης και ακολουθεί η μέθοδος καθαρισμού, με ειδικό μηχάνημα ψεκασμού καιτριβής και ταυτόχρονη αναρρόφηση. Αφού καθαρίσουμε και στεγνώσουμε την κάθεεπιφάνεια, γίνεται απόσμηση και εξουδετέρωση όλων των μυκητών και των βακτηριδίων.Στο δερμάτινο σαλόνι χρησιμοποιείται ειδικό σφουγγάρι και ειδικό καθαριστικόυγρό που δε βλάπτει το δέρμα, ενώ το σκούπισμα και το τρίψιμο γίνεται μειδιαίτερη προσοχή.Αϋπνίες και αλλεργίεςΤΕΛΟΣ…Απολαύστε τον ύπνο σας σε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό στρώμα χωρίςαλλεργίες και μικρόβια χρειάζεστε τουλάχιστον μια με δυο φόρες το χρόνο ένανπιστοποιημένο οικολογικό καθαρισμό με αντιαλλεργική προστασία.

Τα στρώματα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Το ένα τρίτο της ημέραςτο περνάμε πάνω σε αυτό. Και όσο και να αερίζουμε τα δωμάτια, να αλλάζουμε τασεντόνια, να καθαρίζουμε τα δωμάτια, να κάνουμε μπάνιο τα στρώματα από τιςπρώτες μέρα που θα τα τοποθετήσουμε αρχίζουν και βρωμίζουν και γίνονται μέροςακάρεων, βακτηριδίων, μικροβίων και μυκήτων. Όπου αυτά πολλαπλασιάζονται με τηνκαθημερινή χρήση την οποία δέχονται. Και σε συνδυασμό με την θερμότητα καιτην υγρασία γίνονται πηγές βακτηριδίων και αλλεργιογόνων ουσιών.

 
Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.
Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .
Περιοχές
Αμισού 10, Νέα Ιωνία

Clean Factor

Διεύθυνση

Ισμήνης 13, Ν. Ιωνία
Κοντινά Deals