Ολόλευκο χαμόγελο!! 55€ από 120€ για υγιές και λαμπερό χαμόγελο με μία (1) θεραπεία λεύκανσης δοντιών με ασφαλή αποτελέσματα μέχρι τρεις (3) τόνους με τη μέθοδο High Lux & Bleach, διάρκειας 18’ με οικολογικά υλικά και έναν (1) ολοκληρωμένο καθαρισμό δοντιών με υπερήχους, στίλβωση και λείανση για όμορφα και υγιή δόντια. Μία προσφορά από το Οδοντιατρείο Θεοδοσίου Παναγιώτη στη Νέα Σμύρνη. Επιπλέον δυνατότητα διπλής συνεδρίας λεύκανσης με 95€ από 200€ για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι έξι (6) τόνους και με ολοκληρωμένο καθαρισμό υπέρηχων. Έκπτωση 54% και 53% αντίστοιχα!

 

 

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 30/09/2020 (εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες).

Η προσφορά ισχύει για ένα άτομο και αντιστοιχεί στις παρακάτω υπηρεσίες:

     
- 55€ για μία (1) θεραπεία λεύκανσης δοντιών με ασφαλή αποτελέσματα μέχρι τρεις (3) τόνους με τη μέθοδο High Lux & Bleach, διάρκειας 18’ με οικολογικά υλικά και έναν (1) ολοκληρωμένο καθαρισμό δοντιών, αφαίρεση πέτρας με υπέρηχους, αφαίρεση όλων των εξωτερικών χρωστικών των δοντιών, σοδοβολή όπου χρειάζεται, στίλβωση και λείανση, αρχικής αξίας 120€.

Ή

- 95€ για δύο (2) θεραπείες λεύκανσης δοντιών στην ίδια συνεδρία, με ασφαλή αποτελέσματα μέχρι έξι (6) τόνους με τη μέθοδο High Lux & Bleach, διάρκειας 18’ με οικολογικά υλικά και έναν (1) ολοκληρωμένο καθαρισμό δοντιών, αφαίρεση πέτρας με υπέρηχους, αφαίρεση όλων των εξωτερικών χρωστικών των δοντιών, σοδοβολή όπου χρειάζεται, στίλβωση και λείανση, αρχικής αξίας 200€.
 

Μπορούν να αποκτηθούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη. Τα κουπόνια αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εσάς ή να τα δωρίσετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που εμφανίζονται στο κουπόνι μετά την ολοκλήρωση της αγοράς για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα.


Η λεύκανση αφορά μόνο φυσικά δόντια, όχι σφραγίσματα και προσθετικές εργασίες (γέφυρες, θήκες).

Η προσφορά δεν μπορεί να εφαρμοσθεί σε άτομα με χρόνια ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα γιατί πρέπει να συνδυαστεί με εξειδικευμένη θεραπεία.

Μέσος όρος εξυπηρέτησης 5 ραντεβού ημερησίως

Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-13:00 και 17:30-20:30

Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομισθεί στο ιατρείο.

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .
 

Περιοχές
Ομήρου 59, Νέα Σμύρνη

Οδοντιατρείο Θεοδοσίου Παναγιώτη

Διεύθυνση

Ομήρου 59, Νέα Σμύρνη
Κοντινά Deals