Ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή!! 25€ από 60€ για έναν (1) πλήρη καθαρισμό δοντιών που περιλαμβάνει αφαίρεση πέτρας με υπέρηχους, σοδοβολή όπου είναι απαραίτητη, αφαίρεση όλων των εξωτερικών χρωστικών των δοντιών, στίλβωση και λείανση των δοντιών και εκτίμηση στοματικής υγείας, για να διατηρήσετε όμορφα και υγιή δόντια. Μία προσφορά από το Οδοντιατρείο Θεοδοσίου Παναγιώτη στη Νέα Σμύρνη. Έκπτωση 58%!

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και ισχύει έως 30/09/2020 (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και γιορτές).

Η προσφορά ισχύει για ένα άτομο και αντιστοιχεί στις παρακάτω υπηρεσίες:

Πλήρη Καθαρισμό Δοντιών
Αφαίρεση Πέτρας με Υπερήχους
Σοδοβολή όπου είναι Απαραίτητη
Αφαίρεση των Εξωτερικών Χρωστικών των Δοντιών
Στίλβωση και Λείανση των Δοντιών
Εκτίμηση Στοματικής Υγείας
 

Μπορούν να αποκτηθούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη. Τα κουπόνια αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εσάς ή να τα δωρίσετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που εμφανίζονται στο κουπόνι μετά την ολοκλήρωση της αγοράς για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα.

Η προσφορά δεν μπορεί να εφαρμοσθεί σε άτομα με χρόνια ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα γιατί πρέπει να συνδυαστεί με εξειδικευμένη θεραπεία.

Μέσος όρος εξυπηρέτησης 5 ραντεβού ημερησίως

Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-13:00 και 17:30-20:30

Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομισθεί στο ιατρείο.

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .
 

Περιοχές
Ομήρου 59, Νέα Σμύρνη

Οδοντιατρείο Θεοδοσίου Παναγιώτη

Διεύθυνση

Ομήρου 59, Νέα Σμύρνη
Κοντινά Deals