4€ για είσοδο στον ''Καραγκιόζη'', από το θιάσο σκιών Σκιών Μέγας Αλέξανδρος, στο Θέατρο Αυλαία. Κάθε Σάββατο διαδραματίζονται ιστορίες διασκεδαστικές, σύγχρονες, παραδοσιακές και συνάμα διδακτικές, με διαφορετικό θέμα η κάθε παράσταση! Αρχικής αξίας 8€ - Έκπτωση 50%

Όροι Προσφοράς

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς με την αγορά του κουπονιού και έως τις 08/06/2019.

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 18:00 , (εκτός από 23/2/19).

Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει:

- Μία (1) είσοδο για στον ''Καραγκιόζη'', του θεάτρου σκιών Μέγας Αλέξανδρος, στο Θέατρο Αυλαία.
 
Ο Καραγκιόζης είναι ο ιδανικός τύπος του φτωχού Έλληνα, του τόσο φτωχού που έχει πια απαρνηθεί κάθε ιδιωτική φροντίδα κι έχει εξυψωθεί σε εύθυμη φιλοσοφική θεώρηση της ζωής. Είναι αγαθός, σκληρός καμμιά φορά στ'αστεία του, αλλά καλόκαρδος στο βάθος. 
 
Γεμάτος τεμπελιά και αισιοδοξία, αλλά και γεμάτος διάθεση ν'ανακατεύεται σε όλα. Τον ενδιαφέρει κάθε τι που γίνεται γύρω του, όλους τους πειράζει και τους κοροϊδεύει και προ πάντων τον ίδιο τον εαυτό του. Το χέρι του είναι εξαιρετικά ευκίνητο και υπερβολικά μακρύ, για σκηνικούς λόγους, για να μπορεί να ξύνει την πλάτη του και το κεφάλι του ή για να χειρονομεί. 
 
Επίσης έχει συμβολική σημασία γιατί εκπροσωπεί το έξυπνο πνεύμα του. Καρπαζώνει προθυμότατα, δέρνει αλλά και δέρνεται. Είναι ευφυολόγος, ετοιμόλογος και αστείος, ποτέ όμως γελοίος. Δεν είναι ταπεινός, ούτε όταν δέρνεται. Το δέχεται κι αυτό σαν μια κακοτυχία του και σαν συνέπεια της κακοκεφαλιάς του, με την ίδια εύθυμη εγκαρτέρηση και το ίδιο ειρωνικό του κέφι.

Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά.

Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο, από συγγενείς ή φίλους.

Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή στο ταμείο του Θεάτρου Αυλαία

 

Περιοχές
Κουντουριώτου 182 & 2ης Μεραρχίας, Πειραιάς

Πολυχώρος Αυλαία

Διεύθυνση

Κουντουριώτου 182 & 2ης Μεραρχίας
Πειραιάς
Κοντινά Deals