Από 59€ για Μεσοθεραπεία Προσώπου με Dermapen & Συνεδρία Ανάπλασης με Magic Pot PowerLifting Στο Ολοκαίνουργιο Empyrean Massage & Beauty στο Αιγάλεω!!

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 30/06/2019 (εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες).
 

Η προσφορά ισχύει Τρίτη έως Παρασκευή 11:00-21:00 & Σάββατο 10:00-19:00, Δευτέρα: κλειστά.

Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα στις παρακάτω επιλογές:
 
- 59€ για 1 Μεσοθεραπεία Προσώπου με Dermapen (micro-needling) & 1 Συνεδρία Ανάπλασης με Magic Pot PowerLifting.
 
- 99€ για 2 Μεσοθεραπείες Προσώπου με Dermapen (micro-needling) & 2 Συνεδρίες Ανάπλασης με  Magic Pot PowerLifting.
 
Dermapen
Η προηγμένη τεχνολογία micro-needling του Dermapen χρησιμοποιεί πολλαπλές ακίδες, που διαπερνούν κάθετα την επιδερμίδα με την λειτουργία αυτόματης δόνησης.
 
Η κεφαλή κινείται πάνω στην επιφάνεια του προσώπου δημιουργώντας μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να διεγείρεται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου.
 
Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται διεισδύουν έως τους ινοβλάστες και τροφοδοτούν τα κύτταρα του χορίου και της βασικής στιβάδας του δέρματος.
 
Έτσι διεγείρεται η διαδικασία αναδόμησης και ανάπλασης του δέρματος.
 
Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη εφαρμογή, ενώ μετά από 4-6 εφαρμογές είναι ιδιαίτερα εμφανή και βελτιώνονται διαρκώς για τους επόμενους 6-12 μήνες.
 
Το πλεονέκτημα του Dermapen είναι ότι προκαλεί ελάχιστη επιδερμική φθορά, οι ακίδες μιας χρήσης ελαχιστοποιούν τον  κίνδυνο επιμόλυνσης, ενώ το ρυθμιζόμενο βάθος διείσδυσης παρέχει τη δυνατότητα εξατομικευμένης θεραπείας. 
 
Magic Pot PowerLifting
Το PowerLifting™ σύστημα ραδιοσυχνοτήτων 4ης γενιάς είναι ειδικά σχεδιασμένο για Lifting σε συνδυασμό με αναρρόφηση και φωτοθεραπεία με πηγή φωτός LED στο φάσμα του υπεριώδους.
 
Το Μagic Pot βασίζεται στη τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων (RF) που προκαλούν ελεγχόμενη διοχέτευση θερμότητας στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος με στόχο τη διέγερση των ινοβλαστών,τη παραγωγή κολλαγόνου και την αναγέννηση του συνδετικουι στού.
 
Η ιδιαιτερότητα του Magic Pot βρίσκεται στο συνδυασμό RF Multipolar με ταυτόχρονη αναρρόφηση (vacuum) και εκπομπή φωτός σε συγκεκριμένα μήκη κύματος RED (630nm)–υπεραιμική δράση και BLUE (430nm)–αντιβακτηριδιακή δράση για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.
 
Από τις πρώτες συνεδρίες το δέρμα αποκτά πιο νεανική και σφριγηλή όψη, το οβάλ του προσώπου βελτιώνεται αισθητά, τα χαρακτηριστικά ηρεμούν οι ρυτίδες λειαίνουν και οι λεπτές γραμμές στο «πόδι της χήνας» υποχωρούν.

Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου.

Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα για ραντεβού, στα τηλέφωνα που εμφανίζονται στο κουπόνι μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Για ακύρωση απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πριν.


Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή την ημέρα της εξαργύρωσης.

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .

Περιοχές
Πανόρμου 1, Αιγάλεω

Empyrean Massage & Beauty

Διεύθυνση

Πανόρμου 1
Αιγάλεω
Κοντινά Deals