5€ για 8 ώρες Αργεντίνικου Tango διάρκειας 1 μήνα. Μάθετε ευχάριστα και σωστά αυθεντικό Αργεντίνικο Tango στη σχολή TANGOmás στο Μετρό Δάφνη!!

Όροι Προσφοράς

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 31/10/2019
 
- Κάθε κουπόνι είναι ατομικό, ισχύει για άνδρες & γυναίκες και  περιλαμβάνει 8 ώρες Αργεντίνικου Tango μέγιστης διάρκειας 1 Μήνα.

Μόνο 5€ για 8 ώρες Αργεντίνικου Tango που μπορείτε να ολοκληρώσετε κατά τη διάρκεια 1 μήνα το πολύ, αρχικής αξίας 35€.

Επιπλέον αν είστε ηλικίας κάτω των 35 ετών και συνεχίσετε τα μαθήματα και πέραν του μήνα της προσφοράς,κερδίζετε την ειδική τιμή στα δίδακτρα για 12ώρες /μήνα με : 35€/μήνα (αντί 45€/μήνα). Δίπλα στο σταθμό του Μετρό Δάφνη!

Τα μαθήματα της προσφοράς θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το πολύ 1 μήνα μετά το πρώτο μάθημα.

Οι 8 ώρες ΑργεντίνικουTango αποτελούνται από 4 ώρες μαθήματος της τεχνικής του Tango και 4 ώρες πρακτικής εξάσκησης του. Η κάθε ώρα μαθήματος/πρακτικής διαρκεί 60 λεπτά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 ώρες Αργεντίνικου Tango:

- 4 ώρες μάθημα

- 4 ώρες πρακτική εξάσκηση.

Η εγγραφή στη σχολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για άλλους αλλά να εξαργυρώσει έως 1 κουπόνι στο ίδιο όνομα.

Η προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά σε νέες συμμετοχές και δεν ισχύει για μαθητές που έχουν παρακολουθήσει ήδη μάθημα στην σχολή.

Τα μαθήματα γίνονται στην σχολή TANGO más, στον πεζόδρομο Μεγ. Αλεξάνδρου 3 , Πλ. Καλογήρων στο μετρό Δάφνη. Εύκολη πρόσβαση με μετρό, λεωφορεία και αυτοκίνητο.

Το πρόγραμμα για αρχαρίους διαμορφώνεται ως εξής:

Αρχάριοι :


Δευτέρα 19:00-20:00 και Τετάρτη 19:30-20.30 

ή 


Τετάρτη 21:30-22:30 και Παρασκευή 21:00-22:00 

(παρακαλώ επικοινωνήστε με τη σχολή για το ποιο τμήμα θα ανοίξει σύντομα)

Μετά την αγορά του κουπονιού είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τη σχολή στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι.

Οι συμμετοχές όσων συνεχίσουν τα μαθήματα και πέραν του πρώτου μήνα της προσφοράς επωφελούνται μειωμένων διδάκτρων στα 35€/μήνα (αντί 45€/μήνα) για όλη την τρέχουσα εκπαιδευτική χρονιά, αν είναι ηλικίας κάτω των 35 ετών.

Η διεύθυνση της σχολής έχει δικαίωμα αλλαγής στο ωράριο των τμημάτων. Παρακαλώ επικοινωνήστε για επιβεβαίωση του προγράμματος.

Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση τουκουπονιού (ή των στοιχείων του) στην επιχείρηση.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση δέχεται πελάτες σ' αυτή την τιμή μόνο με αγορασμένο κουπόνι.

 
Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή στην σχολή που βρίσκεται στον πεζόδρομο Μεγ. Αλεξάνδρου 3, Πλ. Καλογήρων στο μετρό Δάφνη. Εύκολη πρόσβαση με μετρό, λεωφορεία και αυτοκίνητο.
 
Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .
Περιοχές
Μ. Αλεξάνδρου 3, Δάφνη

ARTSHUB Σύγχρονος Χώρος Χορού & Έκφρασης

Διεύθυνση

Μ. Αλεξάνδρου 3
Δάφνη
Κοντινά Deals