4.90€ για μια (1) Tαξιδιωτική Τσάντα Τσέπης από το κατάστημα Magic Hole στην Αθήνα ή 7.90€ για πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας. Αναδιπλούμενο σε compact μέγεθος με εξωτερική τσέπη που επιτρέπει την τσάντα να συνδέονται με λαβές των αποσκευών για εύκολη μεταφορά!!

Όροι Προσφοράς

Δυνατότητα εξαργύρωσης της προσφοράς άμεσα είτε με παραλαβή από την έδρα του Magic Hole Υμηττού 110 (VILLAGE CINEMAS Παγκρατίου) στο ισόγειο, Παγκράτι είτε με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας με την αγορά του κουπονιού και έως τις 30/04/2019 (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και γιορτές).
 
 
Η προσφορά περιλαμβάνει τις επιλογές:
 
- 4.90€ για μια Tαξιδιωτική Τσάντα Τσέπης με παραλαβή από το κατάστημα Magic Hole.
 
- 7.90€ για μια Tαξιδιωτική Τσάντα Τσέπης με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.
 
Αδιάβροχο προστατεύει τα υπάρχοντά από τις σταγόνες της βροχής ή διαρροές.
 
Μεγάλη χωρητικότητα κατάλληλη και για γυμναστήρια, ταξίδια, κλπ.
 
Προδιαγραφές:
Υλικό: Αδιάβροχο
Βάρος: 250g
Διαστάσεις: (L) 45 x (H) 37cm
Διαθέσιμα χρώματα μαύρη, φούξια, λαχανί, σιελ.
 
 
Παραλαβή του προϊόντος (κατόπιν συνεννοήσεως) στα τηλέφωνα επικοινωνίας εμφανίζονται στο κουπόνι από το κατάστημα Magic Hole Υμηττού 110 (VILLAGE CINEMAS Παγκρατίου) στο ισόγειο, Αθήνα (Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο 10:00 -14:00, Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 10:00 - 14:00 και 17:00 - 20:30).
 
Για την πανελλαδική αποστολή απαραίτητη η αποστολή email όπου δηλώνετε όνομα παραλήπτη, κωδικό κουπονιού, τηλέφωνο επικοινωνίας και τη διεύθυνση αποστολής.
 
Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για συγγενείς και φίλους.
 
Είναι απαραίτητη η  εκτύπωση του κουπονιού και προσκόμιση κατά την παραλαβή.
 
Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .
 
Περιοχές
Υμηττού 110 Παγκράτι

Magic hole

Διεύθυνση

Υμηττού 110 (εντός Εμπορικού κέντρου Village Cinemas) Παγκράτι - Αττική
Κοντινά Deals