99€ για μία συνεδρία με 10 νήματα PDO για ανόρθωση προσώπου ή σώματος, στο Derma Medical σε εύκολα προσβάσιμο, κεντρικό σημείο στην Καλλιθέα. Η θεραπεία lifting με τα νήματα PDO είναι μια γρήγορη, εύκολη, ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής θεραπεία!! Αρχικής αξίας 200€ - Έκπτωση 50%

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 31/07/2020 (εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες).

Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει:
 
- Μία συνεδρία με δέκα (10) νήματα PDO για ανόρθωση προσώπου ή σώματος.
 
 
Τι είναι τα νήματα PDO;
 
Τα νήματα PDO είναι 100% βιο-απορροφήσιμα  χειρουργικά ράμματα από polydioxanone. Μετά την εισαγωγή τους, μέσα σε 120-180 ημέρες, τα νήματα απορροφώνται από τον οργανισμό. Ο τρόπος δράσης τους είναι η ενεργοποίηση των ινοβλαστών και η παραγωγή κολλαγόνων και ελαστικών ινών γύρω τους. Το αποτέλεσμα της ανόρθωσης διαρκεί από 1 έως 1.5 χρόνο, πολύ περισσότερο από τη διάρκεια ζωής  των ίδιων των νημάτων Άρα η ανόρθωση δεν πραγματοποιείται μόνο μηχανικά αλλά κυρίως μέσω της διέγερσης της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης.
 
Πώς τοποθετούνται τα νήματα PDO;
 
Η θεραπεία γίνεται  με την εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας η τοπικής αναισθησίας στο σημείο εισόδου της βελόνας.
 
Τα νήματα εισάγονται στο δέρμα χωρίς τομές, με την βοήθεια μίας ιδιαίτερα λεπτής βελόνας, τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και  υποστηρίζει τους ιστούς. Οι βελόνες αφαιρούνται αμέσως με μία κίνηση αφήνοντας το νήμα στη θέση που τοποθετήθηκε.
 
Πότε ενδείκνυται το lifting με νήματα  PDO;
 
Μετά την ηλικία των 35 ετών.
Μετά από απότομη απώλεια βάρους
Μετά από εγκυμοσύνη
Σε περίπτωση ελάστωσης ή χαλάρωσης.
Σε φωτογηρασμένα  δέρματα.
Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται το ενέσιμο lifting με νήματα PDO;
 
Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα κουπόνι για ατομική χρήση ή απεριόριστα με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς (ένα κουπόνι ανά όνομα).
 
Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν για ραντεβού στο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.
 
Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 
Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.
 
Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή την ημέρα της επίσκεψης στο Derma Medical.
 

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .

Περιοχές
Ιφιγενειας 73, Καλλιθέα

Derma Medical

Διεύθυνση

Ιφιγενείας 73
Καλλιθέα
Κοντινά Deals