69€ για πακέτο έντεκα (11) συνεδριών που περιλαμβάνει μια (1) συνεδρία Cryolipolisis, τέσσερις (4) συνεδρίες Τone-up, δυο (2) συνεδρίες Vacuum, δυο (2) συνεδρίες Cavitation & δυο (2) συνεδρίες RF, από το «Glamour Med Spa» στο Αιγάλεω (πλησίον του σταθμού Μετρό)!! Υποδεχτείτε το καλοκαίρι με το κορμί των ονείρων σας!! Αρχικής αξίας 390€ - Έκπτωση 82%

Όροι Προσφοράς

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 30/06/2018 

Το κουπόνι ισχύει Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-20.00 & Σάββατο 10.00-15.00.
 
Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει:
 
- Μια (1) συνεδρία Cryolipolisis. Αναίμακτη μέθοδος χωρίς καμία παρενέργεια που στηρίζεται στην αρχή της κρυοθεραπείας με σκοπό να εξαλείψει το επίμονο τοπικό πάχος που δεν μπορεί να φύγει με δίαιτα και γυμναστική.
 
- Τέσσερις (4) συνεδρίες Τone-up. Βοηθάει στην επιδερμική σύσφιξη.
 
- Δυο (2) συνεδρίες Vacuum. Με την αναρρόφηση σε διάφορα σημεία του σώματος κάνει το δέρμα πιο λείο και βοηθά στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας.
 
- Δυο (2) συνεδρίες Cavitation. Η πιο υπερσύγχρονη αποτελεσματική θεραπεία άμεσης, μόνιμης λιποδιάσπασης για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της απώλειας του τοπικού πάχους.
 
- Δυο (2) συνεδρίες RF. Η εστιασμένη ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων κατευθύνεται τόσο στα πιο επιφανειακά, όσο και στα βαθύτερα στρώματα της δερμίδας, παρέχοντας διπλή δράση.
Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους.
 
Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3-4 ημέρες πριν για ραντεβού στα τηλεφωνά που αναγράφονται στο κουπόνι σας.
 
Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 
Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.
 
Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.
 

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 - 18:00) ή στο 698.33.93.245 .

 
Περιοχές
Καποδιστρίου 2 & Ιερά Οδός, Αιγάλεω,

Glamour Med Spa

Διεύθυνση

Καποδιστρίου 2 & Ιερά Οδός, Αιγάλεω, Πλησίων σταθμού Μετρό
Αιγάλεω
Κοντινά Deals