Από 29.90€ για συνεδρίες LipoLaser σε μια περιοχή του σώματος της επιλογής σας: κοιλιά, γλουτοί, μηροί, μπράτσα, στο Ιατρείο «Deka Plastic Surgery» στο Σύνταγμα! Πρωτοποριακή τεχνολογία λιπογλυπτικής για άμεσα & ορατά αποτελέσματα!!

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 31/07/2020 (εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες).

Το κουπόνι ισχύει για όλες τις ημέρες λειτουργίας, Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00, Σάββατο 10:30 - 15:30.
 
Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει τις παρακάτω επιλογές:
 
- 29.90€ για ένα πακέτο που περιλαμβάνει δυο (2) συνεδρίες LipoLaser σε μια περιοχή της επιλογής σας: κοιλιά, γλουτοί, μηροί, μπράτσα.
 
- 49.90€ για ένα πακέτο που περιλαμβάνει τέσσερις (4) συνεδρίες LipoLaser σε μια περιοχή της επιλογής σας: κοιλιά, γλουτοί, μηροί, μπράτσα.
 
- 69.90€ για ένα πακέτο που περιλαμβάνει έξι (6) συνεδρίες LipoLaser σε μια περιοχή της επιλογής σας: κοιλιά, γλουτοί, μηροί, μπράτσα.
 
- 89.90€ για ένα πακέτο που περιλαμβάνει οκτώ (8) συνεδρίες LipoLaser σε μια περιοχή της επιλογής σας: κοιλιά, γλουτοί, μηροί, μπράτσα.
 
Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά.
 
Τι είναι το Lipolaser;
 
Είναι ένα νέο τεχνολογικό επίτευγμα που βοηθά στην μείωση του λίπους.
 
Είναι μια τεχνική που καταστρέφει τα αποθέματα λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα λέιζερ, το οποίο διασπά τα κύτταρα του λίπους.
 
Τα λίπη αποβάλλονται από τον οργανισμό με τον πιο φυσικό τρόπο.
 
Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία και τα αποτελέσματά της οδηγούν στην δημιουργία, αρμονικού σχήματος του σώματος σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 
Μέσα από μια διαδικασία απόλυτα ασφαλή και ελεγχόμενη τα λιποκύτταρα ψύχονται και παύουν να διογκώνονται στις προβληματικές περιοχές.
 

Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση και απεριόριστο αριθμό κουπονιών σε μορφή δώρου.

 
Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 4 - 5 μέρες πριν στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας.
 
Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 
Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.
 
Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.

 

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .

Περιοχές
Ερμού 13 και Σκόπα 2, Αθήνα

Deka Plastic Surgery

Διεύθυνση

Ερμού 13 και Σκόπα 2
Αθήνα
Κοντινά Deals