70€ για εφαρμογή Botox σε ένα σημείο του προσώπου ή 140€ για εφαρμογή Botox σε full face στο Derma Medical σε εύκολα προσβάσιμο, κεντρικό σημείο στην Καλλιθέα. To botox αποτελεί τη πιο γνωστή και διαδεδομένη θεραπεία αντιγήρανσης στην αισθητική δερματολογία!!

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 31/07/2020 (εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες).

Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό ισχύει για γυναίκες & άνδρες και η προσφορά περιλαμβάνει τις επιλογές:
 
- 70€ για μια εφαρμογή Botox σε μια περιοχή της επιλογής σας.
 
ή
 
- 140€ για μια εφαρμογή Botox σε Full Face.
 
 
Τι είναι το botox;
 
Το botox είναι μια πρωτεΐνη η οποία παράγεται από τον μικροοργανισμό Clostridium botulinum. Είναι μια ουσία η οποία έχει την ιδιότητα να χαλαρώνει τους μυς του προσώπου. Ακριβώς αυτή την ιδιότητα του botox εκμεταλλευόμαστε στην αισθητική δερματολογία. Η τοπική ένεση μικρών ποσοτήτων botox σε συγκεκριμένους μυς του προσώπου προκαλεί την χαλάρωσή τους. Η χαλάρωση αυτή έχει σαν αποτέλεσμα ο μυς να μην συσπάται, με αποτέλεσμα να μην δημιουργεί ρυτίδες έκφρασης. Η απουσία δημιουργίας ρυτίδων έχει σαν αποτέλεσμα τη λείανση και τη προοδευτική εξαφάνιση τους  και έτσι το πρόσωπο να φαίνεται ανανεωμένο και ξεκούραστο.
 
Πού εφαρμόζεται το botox;
 
Το botox μπορεί να εφαρμοσθεί στο πρόσωπο και στο λαιμό. Πιο συγκεκριμένα:
 
Στο μέτωπο
Στα μάτια
Στο μεσόφρυο
Σε περιοχές του λαιμού
 
Πώς γίνεται η εφαρμογή;
 
Με τη βοήθεια μιας λεπτής  βελόνας ενίεται μικρή ποσότητα από το botox σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου ή του λαιμού. Η όλη διαδικασία κρατάει περίπου 10 λεπτά και είναι πρακτικά ανώδυνη. Δεν έχει περίοδο αποθεραπείας και το άτομο επιστρέφει κατευθείαν στις  δραστηριότητές του.
 
Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα κουπόνι για ατομική χρήση ή απεριόριστα με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς (ένα κουπόνι ανά όνομα).
 
Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν για ραντεβού στο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.
 
Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 
Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.
 
Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή την ημέρα της επίσκεψης στο Derma Medical.
 

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .

Περιοχές
Ιφιγενειας 73, Καλλιθέα

Derma Medical

Διεύθυνση

Ιφιγενείας 73
Καλλιθέα
Κοντινά Deals