Επιλέξτε ανάμεσα σε έξι (6) πακέτα περιποίησης μαλλιών εκείνο που σου ταιριάζει καλύτερα, από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι! Με έκπτωση έως και 80%

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 31/10/2018 (εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες).

Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει:

 

7€ για 1 λούσιμο, 1 χτένισμα απλό (ίσιωμα ή φλου ή μπούκλες) ή 1 κούρεμα (γυναικείο, ανδρικό ή παιδικό) και 1 μάσκα ενυδάτωσης για όλα τα μήκη μαλλιών.
 
ή
 
18€ για 3 χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου ή μπούκλες), 3 μάσκες αναδόμησης μαλλιών botox, 3 λουσίματα και 1 καθαρισμό/σχηματισμό φρυδιών ή 1 αποτρίχωση άνω χείλους ή 1 βαφή βλεφαρίδας, για όλα τα μήκη μαλλιών.
 
ή
 
20€ για 1 Βαφή σε όλο το κεφάλι ή ρίζας, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου ή μπούκλες) ή 1 κούρεμα, 1 λούσιμο και 1 Μάσκα Ενυδάτωσης και προστασίας, για όλα τα μήκη με μαλλιών.
 
ή
 
24€ για Ανταύγειες με ρεφλε ή Ombre ή Balayage, 1 Κούρεμα με Φορμάρισμα ή Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου ή μπούκλες) και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών.
 
ή
 
25€ για 12 υπηρεσίες: 4 Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου ή μπούκλες), 4 Μάσκες Ενυδάτωσης botox και 4 Λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών.
 
ή
 
35€ για ένα οικογενειακό πακέτο με 10 κουρέματα (μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 1 άτομο ή περισσότερα - με επιλογή από γυναικείο-ανδρικό-παιδικό) μαζί με λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών.


Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου.

Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα για ραντεβού, στα τηλέφωνα που εμφανίζονται στο κουπόνι μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Για ακύρωση απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πριν.

Ωράριο Λειτουργίας : Δευτέρα - Σάββατο 09:00 - 21:00

Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή την ημέρα της εξαργύρωσης.

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 - 18:00) ή στο 698.33.93.245 .

Περιοχές
Μιλτιάδου 9, Χαλάνδρι

Beauty Salon

Διεύθυνση

Μιλτιαδου 9
Χαλάνδρι
Κοντινά Deals