50€ από 150€ για δίπλωμα νταλίκας ή 100€ από 200€ για δίπλωμα λεωφορείου ή 150€ από 250€ για δίπλωμα φορτηγού! Προσφορές από τη Σχολή Οδηγών Auto Δ. Ψύγκας στο Γαλάτσι!!

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και ισχύει έως 31/05/2020 (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και γιορτές).
 

Η προσφορά ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει:

- 50€ από 150€ για την απόκτηση διπλώματος νταλίκας συμπεριλαμβανομένων οκτώ (8) πρακτικών μαθημάτων. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε ήδη δίπλωμα φορτηγού.


Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται παράβολα, έξοδα παραστάσεως και το ασφαλιστικό προϊόν. Για τα παράβολα δίνετε από 150€ επιπλέον και για την παράσταση 200€ και 30€ έξοδα φακέλου επιπλέον απευθείας στη Σχολή.

ή

- 150€ από 250€ για την απόκτηση διπλώματος φορτηγού μαζί με Π.Ε.Ι συμπεριλαμβανομένων δεκαπέντε (15) θεωρητικών και δεκαπέντε (15) πρακτικών μαθημάτων.


Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται παράβολα και έξοδα παραστάσεως. Για τα παράβολα δίνετε από 248€ επιπλέον και για την παράσταση 200€ επιπλέον απευθείας στη Σχολή και 72€ για τους γιατρούς.

ή

- 100€ από 200€ για την απόκτηση διπλώματος λεωφορείου μαζί με Π.Ε.Ι συμπεριλαμβανομένων δεκαπέντε (15) θεωρητικών και δεκαπέντε (15) πρακτικών μαθημάτων.

Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται παράβολα και έξοδα παραστάσεως. Για τα παράβολα δίνετε από 248€ επιπλέον και για την παράσταση 200€ επιπλέον απευθείας στη Σχολή και 72€ για τους γιατρούς.


Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαραίτητη η επικοινωνία στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας.

Το κουπόνι σας πρέπει να εκτυπωθεί και να προσκομισθεί στην επιχείρηση την ημέρα της επίσκεψής σας.


Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο %DEAL_PHONE%%.

Περιοχές
Αγίας Γλυκερίας 22, Γαλάτσι

Auto Δ. Ψύγκας

Διεύθυνση

Αγίας Γλυκερίας 22
Γαλάτσι
Κοντινά Deals