49€ για να βγάλετε Δίπλωμα Μηχανής, με δέκα (10) θεωρητικά και δεκατέσσερα (14) πρακτικά μαθήματα! Προσφορά από τη Σχολή Οδηγών Auto Δ. Ψύγκας στο Γαλάτσι. Αρχική αξία 225€ - Έκπτωση 78%!!

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και ισχύει έως 31/05/2020 (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και γιορτές).
 

Η προσφορά ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει:

- 49€ από 125€ για την απόκτηση διπλώματος μηχανής, συμπεριλαμβανομένων δέκα (10) θεωρητικών και δεκατεσσάρων (14) πρακτικών μαθημάτων.


Η προσφορά για το δίπλωμα μηχανής προϋποθέτει την κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου Β' κατηγορίας. Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να πραγματοποιηθούν επιπλέον θεωρητικά μαθήματα με επιπλέον χρέωση.

Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται παράβολα, έξοδα παραστάσεως και το ασφαλιστικό προϊόν. Για τα παράβολα δίνετε από 75€ - 85€ επιπλέον και για την παράσταση 150€ επιπλέον απευθείας στη Σχολή. Εφόσον δεν υπάρχει κανένα δίπλωμα υπάρχει επιπλέον κόστος 30€ για τους γιατρούς και επιπλέον 21 μαθήματα.

Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαραίτητη η επικοινωνία στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας.

Το κουπόνι σας πρέπει να εκτυπωθεί και να προσκομισθεί στην επιχείρηση την ημέρα της επίσκεψής σας.


Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο %DEAL_PHONE%%.

Περιοχές
Αγίας Γλυκερίας 22, Γαλάτσι

Auto Δ. Ψύγκας

Διεύθυνση

Αγίας Γλυκερίας 22
Γαλάτσι
Κοντινά Deals