39€ για τον Οικολογικό Καθαρισμό μίας τέντας έως 5 μέτρα, με προηγμένα υλικά και πιεστικά μηχανήματα καθαρισμού/ απολύμανσης για μύκητες, βακτηρίδια, μούχλα και ατμοσφαιρική ρύπανση/ καυσαέρια! Ο καθαρισμός γίνεται επί τόπου στο χώρο σας! Προσφορά από την «Εco Clean Solutions» σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής! Αρχικής αξίας 90€ - Έκπτωση 56%!!

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 31/08/2018 (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και γιορτές).

Η προσφορά περιλαμβάνει:

- Τον Οικολογικό Καθαρισμό μίας ΤΕΝΤΑΣ έως 5 μέτρα, με προηγμένα υλικά και πιεστικά μηχανήματα καθαρισμού/ απολύμανσης για μύκητες, βακτηρίδια, μούχλα και ατμοσφαιρική ρύπανση/ καυσαέρια

 

Για κάθε μέτρο πέραν των 5 μέτρων υπάρχει επιπλέον χρέωση 8 ευρώ ανά μέτρο ποσό το οποίο θα καταβάλλεται απευθείας στον υπεύθυνο της επιχείρησης (π.χ για τέντα μήκους 7 μέτρων θα καταβάλλεται επιπλέον 16 ευρώ στον υπέυθυνο της επιχείρησης).

Η προσφορά αφορά τέντες οι οποίες είναι σε κατάσταση όπου μπορεί να γίνει ο καθαρισμός τους και δεν αφορά κατεστραμένεs τέντες.

Για τέντες που βρίσκονται σε ρετιρέ και συνήθως έχουν μεγαλύτερο άνοιγμα ενδέχεται να υπάρχει έξτρα χρέωση σε συνεννόηση με την επιχείρηση.

Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου.

Απαραίτητη επικοινωνία τρεις ημέρες νωρίτερα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας εμφανίζονται στο κουπόνι μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας 4 μέρες νωρίτερα για την παραλαβή και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. 

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-21:00.

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 - 18:00) ή στο 698.33.93.245 .

Περιοχές
Mιχ. Bόδα 37, Αθήνα

Eco Clean Solutions

Διεύθυνση

Mιχ. Bόδα 37 T.K 104 40, Aθήνα

Περισσότερες πληροφορίες

Website
Κοντινά Deals