24.99€ για ένα (1) θερμόμετρο υπέρυθρων για μέτρηση θερμοκρασίας από απόσταση & μια (1) συσκευή καθαρισμού αυτιών, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα GR Bazaar στην Αθήνα ή με ΔΩΡΕΑΝ με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας!

Όροι Προσφοράς

Δυνατότητα εξαργύρωσης της προσφοράς άμεσα είτε με παραλαβή από το κατάστημα GR Bazaar στην Ιερά Οδός 89-Αθήνα είτε με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας με την αγορά του κουπονιού και έως τις 31/10/2018
 
Η προσφορά περιλαμβάνει:
 
 
- Ένα (1) θερμόμετρο υπέρυθρων για μέτρηση θερμοκρασίας από απόσταση.
 
Θερμόμετρο υπέρυθρων νέας γενιάς, μετρά με ακρίβεια τον πυρετό του σώματος χωρίς επαφή (από απόσταση 5 -15cm) με υπέρυθρες.
 
Δεν απαιτείται η άμεση επαφή με το σώμα, έτσι επιτυγχάνεται η απόλυτη προστασία από κάθε μεταδοτικό νόσημα μέσω του θερμομέτρου, αφού μετρά την θερμοκρασία χωρίς επαφή από απόσταση!
 
Εύκολο στην λειτουργία και στην χρήση. Απλά στοχεύετε στο μέτωπο, πατήστε την σκανδάλη, άμεσα στην ψηφιακή οθόνη θα εμφανισθεί η θερμοκρασία!
 
Όταν η θερμοκρασία του σώματος είναι κανονική, ο οπίσθιος φωτισμός είναι πράσινος, κίτρινο φωτισμό για ελαφρύ πυρετό και κόκκινο φωτισμό για υψηλό πυρετό.
 
Διαθέτει LCD φωτιζόμενη οθόνη για να είναι ορατή και κατά τη διάρκεια της νύχτας.
 
- Μια (1) συσκευή καθαρισμού αυτιών.
 
Μια συσκευή για να κρατήσετε τα' αυτιά σας καθαρά και υγιή, με ασφάλεια.
 
To WaxVac είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρεί όλη η οικογένεια τα αυτιά καθαρά χωρίς να προκαλεί πόνο ή βλάβες. Με απαλή αναρρόφηση αφαιρεί το κερί και τα υγρά από τ' αυτιά αφήνοντάς τα καθαρά και στεγνά με ασφάλεια.
 
Κατάλληλο για όλους. Νέους, ηλικιωμένους, ακόμη και νήπια.
 
Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο, από συγγενείς ή φίλους.
 
Για παραλαβή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας, για έλεγχο διαθεσιμότητας.
 
Για την πανελλαδική αποστολή απαραίτητη η αποστολή email: [email protected] όπου δηλώνετε όνομα παραλήπτη, κωδικό κουπονιού και τη διεύθυνση αποστολής.
 
Είναι απαραίτητη η  εκτύπωση του κουπονιού και προσκόμιση κατά την παραλαβή.
 
Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 - 18:00) ή στο 698.33.93.245 .
Περιοχές
Ιερά Οδός 89, Αθήνα

GR Bazaar

Διεύθυνση

Ιερά Οδός 89
Αθήνα
Κοντινά Deals