29.99€ για ένα ιδανικό πακέτο χρήσιμων προϊόντων που περιλαμβάνει ένα (1) σύστημα σφουγγαρίσματος με περιστρεφόμενο κάδο, ένα (1) λάστιχο ποτίσματος 7.5μ, ένα (1) επαναστατικό βουρτσάκι καθαρισμού και ΔΩΡΟ ένα (1) αεροστοπ με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα GR Bazaar στην Αθήνα ή με ΔΩΡΕΑΝ με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Όροι Προσφοράς

Δυνατότητα εξαργύρωσης της προσφοράς άμεσα είτε με παραλαβή από το κατάστημα GR Bazaar στην Ιερά Οδός 89-Αθήνα είτε με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας με την αγορά του κουπονιού και έως τις 31/10/2018
 
Η προσφορά περιλαμβάνει:
 
 
- Ένα (1) σύστημα σφουγγαρίσματος με περιστρεφόμενο κάδο.
 
- Ένα (1) λάστιχο ποτίσματος 7.5μ.
 
- Ένα (1) επαναστατικό βουρτσάκι καθαρισμού.
 
ΔΩΡΟ ένα (1) αεροστοπ για τις πόρτες του σπιτιού σας.
 
 
Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο, από συγγενείς ή φίλους.
 
Για παραλαβή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας, για έλεγχο διαθεσιμότητας.
 
Για την πανελλαδική αποστολή απαραίτητη η αποστολή email: [email protected] όπου δηλώνετε όνομα παραλήπτη, κωδικό κουπονιού και τη διεύθυνση αποστολής.
 
Είναι απαραίτητη η  εκτύπωση του κουπονιού και προσκόμιση κατά την παραλαβή.
 
Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 - 18:00) ή στο 698.33.93.245 .
Περιοχές
Ιερά Οδός 89, Αθήνα

GR Bazaar

Διεύθυνση

Ιερά Οδός 89
Αθήνα
Κοντινά Deals