99€ για για την Πρωτοποριακή Θεραπεία Αντιγήρανσης και Ανάπλασης των celebrities Needling. Το βάθος των ρυτίδων μειώνεται ενώ ιστολογικές μελέτες, έχουν αποδείξει τη δημιουργία νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης καθώς και την πάχυνση της επιδερμίδας. Από το νέο Κέντρο Υγείας και Ομορφιάς, SoYouCult στο κέντρο της Αθήνας!! Αρχικής Αξίας 300€ - Έκπτωση 67%

Aντιγήρανση μέσω φυσικών διαδικασιών!

Η θεραπεία δεν έχει τους περιορισμούς των laser (μπορεί να εφαρμοσθεί και σε σκούρα ή μαυρισμένα δέρματα), ενώ φαίνεται πως ομαλοποιεί ακόμα και τον χρωματικό τόνο του δέρματος και άρα μπορεί να αποκαταστήσει και τις πανάδες που μπορεί να υπάρχουν στο πρόσωπο ή άλλο σημείο του σώματος.

Η εφαρμογή κρεμών που περιέχουν βιταμίνη Α αποτελεί το απόλυτο συμπλήρωμα του Needling. Με τον τρόπο αυτό ενισχύουμε το αποτέλεσμα της θεραπείας και το διατηρούμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 31/05/2020 (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και γιορτές).

Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει:

- Μια ολοκληρωμένη θεραπεία αντιγήρανσης, ανάπλασης και σύσφιξης προσώπου με ραδιοσυχνότητες RF και ενυδάτωση με χαβιάρι και 14 πεπτίδια νεότητας.

 

Αποτελέσματα θεραπείας

  • Συσφίγγει την επιδερμίδα και αυξάνει την ελαστικότητα της.
  • Βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου.
  • Θρέφει και λειαίνει την επιδερμίδα.
  • Μειώνει τις ρυτίδες .
  • Ενεργοποιεί 14 γονίδια νεότητας.

Μπορεί να αγοραστεί ένα κουπόνι για προσωπική σας χρήση ή απεριόριστα με τη μορφή δώρου.

Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν για ραντεβού στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας.

Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.

Τα ραντεβού κλείνονται βάσει διαθεσιμότητας.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 10:30-20:00.

Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομισθεί την ημέρα της εξαργύρωσής σας.


Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .

Περιοχές
Ζαΐμη 37 Αθήνα

So you cult

Διεύθυνση

Ζαΐμη 37
Αθήνα
Κοντινά Deals