30€ για Τρεις (3) συνεδρίες 20 λεπτών φωτοθεραπείας σε θάλαμο Perfect Body & Skin + 20 λεπτά αερόβια!! Στο υπερπολυτελές Personal Studio Body Science στα Μελίσσια. Αρχικής αξίας 60€ - Έκπτωση 50%

Αδυνάτισμα με Υπέρυθρη Ακτινοβολία
 
Πως επιδρά το Υπέρυθρο Φως στο ανθρώπινο σώμα:
 
Το υπέρυθρο φως (FAR INFRARED) είναι το γνωστό θεραπευτικό κόκκινο φως, που αποτελεί μέρος του ηλιακού φάσματος και χρησιμοποιείται από τους γιατρούς σε όλο τον κόσμο, για φωτοθεραπεία – ηλεκτροθεραπεία και φυσικοθεραπεία.
 
Έχει την ιδιότητα να διαπερνά βαθιά μέσα στο ανθρώπινο σώμα και χωρίς να το αισθανόμαστε να μεταφέρει θερμότητα στο εσωτερικό
 
του σώματος. Αυτή η θερμότητα εξαπλώνεται προς όλα τα σημεία του σώματος, όπως: κυτταρικούς ιστούς, κόκαλα, καρδιά, συκώτι, πνεύμονες, νεφρά κ.λ.π.
 
Το αποτέλεσμα είναι, η αύξηση της θερμότητας στο σώμα και η διαστολή των αιμοφόρων και τριχοειδών αγγείων, διαστολή δηλαδή που αντικειμενικά βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, με θετικές επιπτώσεις όπως:
 
- Την μείωση της αρτηριακής πίεσης.
 
- Την μεγαλύτερη και ταχύτερη οξυγόνωση του αίματος.
 
- Την καλύτερη λειτουργία των βασικών οργάνων όπως, καρδιά, συκώτι, πνεύμονες, νεφρούς, εγκέφαλο κ.λ.π.
 
- Την ενίσχυση του μεταβολισμού και την ταχύτερη αποβολή των επιβλαβών και άχρηστων κυττάρων.
 
- Την ενίσχυση του ανοσοποιητικού (αμυντικού) συστήματος για την ταχύτερη εξόντωση των μικροβίων και την εξάλειψη των φλεγμονών που έχουν σχέση με τους ρευματοαρθριτικούς πόνους, σπονδυλοαρθρίτιδα, ισχιαλγία κ.λ.π.
 
Τέλος το υπέρυθρο φως, είναι εντελώς ακίνδυνο και μπορεί να χρησιμοποιείται ανεξαιρέτως από όλους τους ανθρώπους για αναζωογονητικούς ή θεραπευτικούς σκοπούς. 
 
Είναι η υπέρυθρη ακτινοβολία ασφαλής;
 
Η υπέρυθρη ενέργεια είναι μέρος του εύρους των ηλεκτρομαγνητικών ακτίνων που είναι απολύτως απαραίτητες για το μεταβολισμό και την ανάπτυξη του ανθρώπινου σώματος. Είναι μέρος του φάσματος του ηλιακού φωτός, στο οποίο δεν περιλαμβάνονται οι καταστρεπτικές για το δέρμα UV ακτίνες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η NASA χρησιμοποιεί αυτόν τον τύπο ενέργειας στο διάστημα. Είναι επίσης ενέργεια δόνησης, παρόμοια με του ανθρώπινου σώματος. Αυτός είναι ο λόγος που διαπερνάει το δέρμα. Η υπέρυθρη ακτινοβολία είναι τόσο ασφαλής που χρησιμοποιείται νια να θερμαίνει τα πρόωρα μωρά.
 
Τι είναι η Υπέρυθρη Ακτινοβολία;
 
Το Υπέρυθρο φως αρχίζει ακριβώς κάτω από το ορατό φάσμα φωτός. Το υπέρυθρο φως έχει ένα εύρος μήκους κύματος, ακριβώς όπως το ορατό φως έχει μήκη κύματος που κυμαίνονται από το κόκκινο έως το βιολετί. Το φως «Near Infrared» είναι πιο κοντά στο μήκος κύματος του ορατού φωτός και το «Far Infrared» είναι πιο κοντά στην περιοχή μικροκυμάτων του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος. από το Υπέρυθρο φως του ήλιου και το υπόλοιπο 30% προέρχεται από το ορατό φως. Γίνεται επομένως κατανοητό ότι ένας καλός συνδυασμός του ορατού φωτός και των υπέρυθρων ακτίνων προσφέρει τα περισσότερα οφέλη σε ηλεκτρομαγνητική θέρμανση των αντικειμένων που απορροφούν τις όπως η φωτιά, οι κεραμικές θερμάστρες, κ.λ.π., θερμαίνουν ένα άτομο με τη θέρμανση του περιβάλλοντος αέρα, ο οποίος αγγίζει το άτομο και δεν διαπερνά βαθειά στο σώμα. Η Υπέρυθρη θερμότητα διαπερνά το δέρμα και αλληλεπιδρούν με τα ζώντα κύτταρα αυξάνοντας τον μεταβολισμό και την παραγωγή ενέργειας, και προκαλούν κάψιμο περισσότερων θερμίδων.

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 31/07/2020 (εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες).

Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει:

 

- Τρεις (3) συνεδρίες 20 λεπτών φωτοθεραπείας σε θάλαμο Perfect Body & Skin και 20 λεπτά αερόβια άσκηση με Personal Trainer.

 

H προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμένα μέλη.

 
Η προσφορά δεν μπορεί να ανανεωθεί για δεύτερη φορά για τον ίδιο κωδικό μέλους.
 

Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή την ημέρα της εξαργύρωσης.

 

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .

Περιοχές
Κέας 5 Μελίσσια

Personal Studio Body-Science

Διεύθυνση

Kέας 5, Μελίσσια

Τηλέφωνο

694.61.40.701
Κοντινά Deals