19€ για εγγραφή και μηνιαία συνδρομή στον εκπληκτικό χώρο του γυμναστηρίου στο FITNESS CLUB ΑΘΛΟΣ, στην Ηλιούπολη, για συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα! Αρχικής Αξίας 40€ - Έκπτωση 53%

Όροι Προσφοράς

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και η εγγραφή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί έως τις  30/09/2020.
 
Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα:
 
~Εγγραφή και 1μηνή συνδρομή στο γυμναστήριο Athlos Gym για συμμέτοχη ΜΟΝΟ στα ομαδικά προγράμματα (εκτός από Aerial Yoga & Kick Boxing).
 
Δείτε το πρόγραμμα για τα ομαδικά ΕΔΩ.
 
Τα προγράμματα του FITNESS CLUB ΑΘΛΟΣ ελιναι σίγουρο πως θα σας φτιάξουν την διάθεση, θα σας κάνουν να αισθανθείτε την τέλεια εκτόνωση και ευεξία, θα σας γεμίσουν κέφι, χαρά και θα ικανοποιήσουν άμεσα την ανάγκη σας για εκτόνωση, μυική τόνωση και χαλάρωση. Μέσα από τον ρυθμό της μουσικής με την καθοδήγηση των καλύτερων instuctors στο χώρο του fitness.
 
Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει μέχρι (1) ένα κουπόνι για ατομική χρήση και απεριόριστα υπό μορφή δώρου (1 σε κάθε όνομα).
 
Η προσφορά ΔΕΝ ισχύει για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του γυμναστηρίου & ΔΕΝ λειτουργούν αθροιστικά (π.χ 2 κουπόνια - 2 μήνες).
 
Για την εγγραφή τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.
 
Η τιμή ισχύει αποκλειστικά για αγορά μέσω του Clickareto.gr σε συνεργασία με το gimnastirio.gr.
 
Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.
 
Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .
Περιοχές
ΗΡΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 27 – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Athlos Gym

Διεύθυνση

ΗΡΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 27 – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Κοντινά Deals