10€ για ένα (1) ωριαίο μασάζ σε θερμικό κρεβάτι Nuga Best ΝΜ-5000Ρ για να σβήσετε τις χρόνιες παθήσεις από το ιατρικό ιστορικό σας!! Στο υπερπολυτελές Personal Studio Body Science στα Μελίσσια.

Τι είναι το θερμικό κρεβάτι μασάζ Nuga Best

Το θερμικό κρεβάτι μασάζ της Nug Best βασίζεται στις αρχές του ανατολίτικου μασάζ ιατρικής, με τη θεραπεία της θερμότητας και την Μοξοθεραπεία που ανακουφίζει τον πόνο των μυών και την κόπωση.

Το θερμικό κρεβάτι είναι φτιαγμένο από κυλίνδρους τουρμανίου που ακολουθεί το περίγραμμα της σπονδυλικής σας στήλης και κινείται πάνω και κάτω κατά μήκος των οδών ενέργειας και των νεύρων της σπονδυλικής στήλης σας.
Η θερμική επεξεργασία στο NM-7000 Nuga Best προέρχεται από την κεραμική πλάκα τουρμανίου, τους εξωτερικούς προβολείς τουρμανίου και κυλίνδρους 7-τουρμανίου. Η θεραπεία θερμότητας, επίσης γνωστή ως θερμοθεραπεία, είναι η εφαρμογή της θερμότητας στο σώμα για την ανακούφιση του πόνου και την υγεία.
 
Η εφαρμογή της θεραπείας θερμότητας μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση του πόνου μέσω διαφόρων μηχανισμών:
 
- Η θεραπεία θερμότητας διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία των μυών που περιβάλλουν τις άλλες περιοχές του σώματος της οσφυϊκής μοίρας και της σπονδυλικής στήλης. Αυτή η διαδικασία αυξάνει τη ροή του οξυγόνου και των θρεπτικών συστατικών στους μυς βοηθώντας να θεραπεύσει τον κατεστραμμένο ιστό και να αφαιρέσει μεταβολικά προϊόντα διάσπασης (τοξίνες).
 
- Η θερμότητα διεγείρει τους αισθητήρες υποδοχείς στο δέρμα, πράγμα που σημαίνει ότι η εφαρμογή θερμότητας στα διάφορα μέρη του σώματος, μειώνει τις μεταδόσεις των σημάτων πόνου στον εγκέφαλο και μερικώς να ανακουφίσει την ενόχληση.
 
- Η εφαρμογή θερμότητας βοηθά στο τέντωμα των μαλακών ιστών γύρω από τη σπονδυλική στήλη, συμπεριλαμβανομένων των μυών, του συνδετικού ιστού, και συμφύσεων. Ως αποτέλεσμα, με τη θεραπεία της θερμότητας να υπάρξει μια μείωση στην ακαμψία, με αύξηση της ευελιξίας και της συνολικής αίσθηση της άνεσης. Η ευελιξία είναι πολύ σημαντική για μια υγιή πλάτη. Για πολλούς ανθρώπους, η θεραπεία θερμότητας λειτουργεί καλύτερα όταν συνδυάζεται με άλλες μορφές θεραπείας, όπως φυσιοθεραπεία και άσκηση. Σε σχέση με τις περισσότερες θεραπευτικές αγωγές που διατίθενται, η θεραπεία θερμότητας είναι ελκυστική για πολλούς ανθρώπους, διότι είναι μια μη επεμβατική και μη-φαρμακευτική μορφή της ανακούφισης από τον πόνο.

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 31/07/2020 (εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες).

Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει:

- Ένα (1) ωριαίο μασάζ σε θερμικό κρεβάτι Nuga Best.

H προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμένα μέλη.

 
Η προσφορά δεν μπορεί να ανανεωθεί για δεύτερη φορά για τον ίδιο κωδικό μέλους.
 

Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή την ημέρα της εξαργύρωσης.

 

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .

Περιοχές
Κέας 5 Μελίσσια

Personal Studio Body-Science

Διεύθυνση

Kέας 5, Μελίσσια

Τηλέφωνο

694.61.40.701
Κοντινά Deals