23€ για ένα (1) Deep Tissue Massage ή Massage Αρωματοθεραπείας με αιθέρια έλαια και κάντε στον εαυτό σας ένα μοναδικό δώρο απόλυτης ευεξίας και χαλάρωσης, στο Beauty Technology στην Αγία Παρασκευή!! Αρχικής αξίας 70€ - Έκπτωση 67%!!

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και πρέπει να εξαργυρωθεί έως τις 31/07/2018 (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και γιορτές).

Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00 και Σάββατο 10:00-18:00.
 
Κάθε κουπόνι απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες και περιλαμβάνει τις παρακάτω επιλογές:
 
~Ένα (1) Deep Tissue Massage, διάρκειας 60 λεπτών. 
Το Deep tissue massage στοχεύει στη απομάκρυνση της ένταση από το σώμα η οποία προκαλείται από κακή στάση ή κίνησης του σώματος και αποτελεί το ιδανικότερο μασάζ γιατί χρησιμοποιεί έντονες πιέσεις σε όλες τις εν τω βάθει μυϊκές ομάδες με τα δάχτυλα τις γροθιές τα αντιβράχια ή και τους αγκώνες.
 
ή
 
~Ένα (1) Massage Αρωματοθεραπείας με αιθέρια έλαια, διάρκειας 60 λεπτών. 
Αρωματοθεραπεία για την ανακούφιση σωματικών ενοχλήσεων και συναισθηματικών φορτίσεων είναι το μασάζ που γινεται σε συνδυασμό με αιθέρια ελαία. Συνήθως ένα μασάζ αρωματοθεραπείας διαρκεί μια ώρα. Αυτός είναι ο απαιτούμενος χρόνος για να διεισδύσουν τα αιθέρια έλαια μέσω του δέρματος στον οργανισμό, να ενεργοποιήσουν τις απαραίτητες χημικές διεργασίες και στην συνέχεια να αποβληθούν.  
 
Με την αγορά δύο (2) κουπονιών μπορεί να πραγματοποιηθεί μασάζ δύο (2) ατόμων ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο του Beauty Technology. 
 
Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και ως δώρα για συγγενείς και φίλους.
 
Για πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού επικοινωνείτε 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.
 
Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική ενημέρωση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 
Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.
 
Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού και προσκόμιση στο χώρο του Beauty Technology την ημέρα της επίσκεψης σας.
 
Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 - 18:00) ή στο 698.33.93.245 .
Περιοχές
Λεωφόρο Μεσογείων 387, Αγία Παρασκευή

Beauty Technology

Διεύθυνση

Λεωφόρο Μεσογείων 387, Αγία Παρασκευή
Αγία Παρασκευή
Κοντινά Deals