Δημιουργήστε τις καλύτερες αναμνήσεις για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας! 128€ από 320€ για μια χορογραφία γάμου (10 ωριαία ατομικά μαθήματα) στην σχολή χορού Dance Code – the dance academy, στο Χαλάνδρι. Στον πρώτο σας χορό θα φροντίσουμε να δείχνετε υπέροχοι! Ακόμα κι αν δεν έχετε επιλέξει είδος χορού ή τραγούδι, θα σας προτείνουμε και θα σας διδάξουμε τα σωστά βήματα, που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας και θα δημιουργήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας!! Έκπτωση 60%!!

 
 

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 31/05/2019 (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και γιορτές).
 
Το κάθε κουπόνι είναι για ένα ζευγάρι και περιλαμβάνει δέκα (10) ωριαία, ατομικά μαθήματα χορού.
 
Στην προσφορά περιλαμβάνεται το κόστος εγγραφής, καθώς και συμβουλευτική στην επιλογή χορού και τραγουδιού που ταιριάζει στο ζευγάρι.
 
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης με τη σχολή χορού Dance Code -the dance academy.
 
Κάτοχοι κουπονιού μπορούν, μετά τη λήξη των μαθημάτων της προσφοράς, να συνεχίσουν με έκπτωση στα δίδακτρα. 
 
Επιπλέον, παρέχονται ειδικές τιμές σε συγγενείς & φίλους του ζευγαριού που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα λαϊκών και παραδοσιακών χορών.
 
Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει μέχρι ένα (1) κουπόνι για ατομική χρήση και απεριόριστα υπό την μορφή δώρου, (ένα κουπόνι ανά ζευγάρι).
 
Η προσφορά αφορά μόνο νέους μαθητές και δεν ισχύει για τους ήδη εγγεγραμμένους μαθητές της σχολής.
 
Μετά την αγορά του κουπονιού επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την σχολή στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.για τις ώρες των μαθημάτων και την ημερομηνία έναρξης αυτών.
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 11:00πμ – 22:00μ.μ, Σάββατο: 11:00πμ. – 17:00μ.μ.
 
Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού και η προσκόμιση του στο κέντρο κατά την εξαργύρωση.

 Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .

 
Περιοχές
Αριστοτέλους 43 & Αγ. Παρασκευής, Χαλάνδρι

Dance Code / Αριστοτέλους 43 & Αγ. Παρασκευής, Χαλάνδρι / dancecode.gr

Διεύθυνση

Αριστοτέλους 43 & Αγ. Παρασκευής Χαλάνδρι
Κοντινά Deals