19€ για Οριστική Αποτρίχωση Προσώπου και Σώματος με την Εγγύηση που σας Παρέχει το Ιατρικό Laser Alexandrite Candela GentleLASE®, με δυνατότητα επιλογής περιοχών, προσφορά του Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου «Ασκληπιός» στην Πλατεία Μαβίλη στους Αμπελόκηπους! Κάντε Ένα Πραγματικό Δώρο Ομορφιάς, με τη μέθοδο Ριζικής Αποτρίχωσης που Συνιστούν οι Δερματολόγοι! Η Εμφάνισή σας στα Χέρια 40 ετών Εμπειρίας! Αρχικής αξίας 45€ - Έκπτωση 58%!!

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 31/05/2021 (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και γιορτές), ημερομηνία μέχρι την οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρία.

Το ένα (1) κουπόνι αντιστοιχεί στις παρακάτω υπηρεσίες:

Μία (1) Συνεδρία για Αποτρίχωση σε:

    Γραμμή Μπικίνι ή
    Άνω Χείλος ή
    Πηγούνι ή
    Παρειές ή
    Γραμμή Κοιλιάς ή
    Μεσογλουτιαία Γραμμή ή
    Θηλές

Τα δύο (2) κουπόνια αντιστοιχούν στις παρακάτω υπηρεσίες:

Μία (1) Συνεδρία για Αποτρίχωση σε:

    Φουλ Μπικίνι ή Μασχάλη

 Μπορούν να αποκτηθούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη. Τα κουπόνια αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εσάς ή να τα δωρίσετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού, στα τηλέφωνα που εμφανίζονται στο κουπόνι μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.
   

Διεύθυνση: Δορυλαίου 8 & Δ. Σούτσου, Αθήνα (πλατεία Μαβίλη, Αμπελόκηποι).

Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή την ημέρα της εξαργύρωσης.

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .

Περιοχές
Δορυλαίου 8, Αθήνα

Ασκληπιός

Διεύθυνση

Δορυλαίου 8 & Δ. Σούτσου, πλ. Μαβίλη, Αθήνα 11521

Περισσότερες πληροφορίες

Website
Βρείτε μας στο Facebook
Κοντινά Deals