79€ να αποκτήσετε ίσια, λαμπερά και μεταξένια μαλλιά με την επαναστατική θεραπεία μαλλιών Brazilian Keratin Chocolate (χωρίς φορμαλδεΰδη), μια θεραπεία που θα σας χαρίσει λαμπερά, ίσια μαλλιά χωρίς φριζάρισμα διάρκειας 3-5 μήνες στον υπέροχο χώρο του The Beauty Bar στη Γλυφάδα. Για λεία και ίσια μαλλιά που ακτινοβολούν!!Αρχικής Αξίίας 320€ - Έκπτωση 75%!!

Όροι Προσφοράς

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 31/05/2019

Η προσφορά ισχύει Τρίτη-Παρασκευή: 10:00-20:00, Σάββατο: 09:00-17:00. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες.
 
Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα σε: Μια (1) Θεραπεία Κερατίνης για Λείανση-Ίσιωμα με το Brazilian Keratin Chocolate, για μόνιμο ίσιωμα μαλλιών διάρκειας 3-6 μήνες, 100% φυσική μέθοδος λείανσης και αναδόμησης.
 
Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 2.5 ώρες περίπου. Οι υπηρεσίες παρέχονται από έμπειρο προσωπικό.
 
Για μαλλιά έως τους ώμους για πιο μακριά μαλλιά υπάρχει επιβάρυνση.
 
Οι κάτοχοι κουπονιών την ίδια μέρα της εξαργύρωσης μπορούν να αποκτήσουν ένα πλήρες σετ συντήρησης του αποτελέσματος (σαμπουάν, κρεμά μαλλιών) με προνομιακή τιμή.
 
Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο, από συγγενείς ή φίλους.
 
Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού 1 εβδομάδα νωρίτερα στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας (Τρίτη–Παρασκευή 10.00-20.00 & Σάββατο 09:00-17:00).
 
Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 
Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα. Μέσος όρος εξυπηρέτησης 8 άτομα ημερησίως.
 
Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού σας και η προσκόμιση του στο χώρο του The Beauty Bar την ημέρα της επίσκεψής σας.

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .

 
Περιοχές
Αρτέμιδος 9 & Λαοδίκης, Γλυφάδα

THE BEAUTY BAR

Διεύθυνση

Αρτέμιδος 9 & Λαοδίκης, Γλυφάδα
Κοντινά Deals