25€ για ένα spray tanning για πρόσωπο και σώμα με τη χρήση αερογράφου, χωρίς χημικά, διάρκειας 20 λεπτών, για να χαρίσετε στον εαυτό σας εκθαμβωτικό μαύρισμα, στο The Beauty Bar στη Γλυφαδα!! To Sudo Spray Tanning είναι φυτικό σπρέι μαυρίσματος, το οποίο προσφέρει άψογο και ομοιόμορφο μαύρισμα μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ ταυτόχρονα φροντίζουν την επιδερμίδα, καθώς δεν περιέχουν οινόπνευμα και είναι πλούσια σε εξαιρετικής ποιότητας συστατικά περιποίησης.Αρχικής Αξίας 45€ - Έκπτωση 44%!

Όροι Προσφοράς

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 31/03/2019

Η προσφορά ισχύει Τρίτη-Παρασκευή: 10:00-20:00, Σάββατο: 09:00-17:00. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες.
 
Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα σε:Ένα spray tanning για πρόσωπο και σώμα με τη χρήση αερογράφου, χωρίς χημικά, διάρκειας 20 λεπτών.
 
Απαραίτητα πριν την εφαρμογή του spray tan, θα πρέπει να έχει προηγηθεί οπωσδήποτε απολέπιση (peeling) σε όλο το σώμα και το πρόσωπο, για την ομοιόμορφη απορρόφηση του spray, αλλά και για την ομοιόμορφη διατήρηση του με την πάροδο των εβδομάδων.
 
Πριν την εφαρμογή του spray tan δεν θα πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί καθόλου κρέμες λοσιόν, αποσμητικά στο δέρμα διότι θα δημιουργηθούν κηλίδες ή διχρωμίες. Το δέρμα πρέπει να είναι τελείως καθαρό και απολεπισμένο.
 
Για μεγαλύτερη διάρκεια του μαυρίσματος προτείνετε  να έχει προηγηθεί αποτρίχωση  πριν την εφαρμογή του spray tan.
 
Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο, από συγγενείς ή φίλους.
 
Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού 3 ημέρες νωρίτερα στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας (Τρίτη–Παρασκευή 10.00-20.00 & Σάββατο 09:00-17:00).
 
Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 2 ημέρες πριν.
 
Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα. Μέσος όρος εξυπηρέτησης 15 άτομα ημερησίως.
 
Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού σας και η προσκόμιση του στο χώρο του The Beauty Bar την ημέρα της επίσκεψής σας.

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .

 
Περιοχές
Αρτέμιδος 9 & Λαοδίκης, Γλυφάδα

THE BEAUTY BAR

Διεύθυνση

Αρτέμιδος 9 & Λαοδίκης, Γλυφάδα
Κοντινά Deals