55€ για λαμπερό και ολόλευκο χαμόγελο με μία (1) θεραπεία λεύκανσης δοντιών με ασφαλή αποτελέσματα μέχρι 3 τόνους με τη μέθοδο High Lux & Bleach και έναν (1) ολοκληρωμένο καθαρισμό δοντιών ή 95€ για καλύτερα αποτελέσματα μέχρι 6 τόνους και με ολοκληρωμένο καθαρισμό υπέρηχων, προσφορά από το Οδοντιατρείο Θεοδοσίου Παναγιώτη στη Νέα Σμύρνη. Έκπτωση 54% και 53% αντίστοιχα!!

 

 

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και ισχύει έως 31/05/2020 (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και γιορτές).

Η προσφορά ισχύει για ένα άτομο και αντιστοιχεί στις παρακάτω υπηρεσίες:

     
55€ για έναν πλήρη καθαρισμό δοντιών, αφαίρεση πέτρας με υπέρηχους, αφαίρεση όλων των εξωτερικών χρωστικών των δοντιών, σοδοβολή όπου χρειάζεται, λείανση και στίλβωση, σε συνδυασμό με (1) μία εφαρμογή λεύκανσης δοντιών μέχρι 3 τόνους με τη μέθοδο High Lux & Bleach, αρχικής αξίας 120€.

- Ή -​​

95€ για έναν πλήρη καθαρισμό δοντιών, αφαίρεση πέτρας με υπέρηχους, αφαίρεση όλων των εξωτερικών χρωστικών των δοντιών, λείανση και στίλβωση καθώς και (2) δύο εφαρμογές λεύκανσης δοντιών στην ίδια συνεδρία, με τη μέθοδο High Lux & Bleach με εμφανή αποτελέσματα μέχρι 6 τόνους, αρχικής αξίας 200€.
 

Μπορούν να αποκτηθούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη. Τα κουπόνια αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εσάς ή να τα δωρίσετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας εμφανίζονται στο κουπόνι μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Η λεύκανση αφορά μόνο φυσικά δόντια, όχι σφραγίσματα και προσθετικές εργασίες (γέφυρες, θήκες).

Η προσφορά δεν μπορεί να εφαρμοσθεί σε άτομα με χρόνια ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα γιατί πρέπει να συνδυαστεί με εξειδικευμένη θεραπεία.

Μέσος όρος εξυπηρέτησης 5 ραντεβού ημερησίως

Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-13:00 και 17:30-20:30

Το κουπόνι είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί και να προσκομισθεί στο ιατρείο.

 

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .
 

Περιοχές
Ομήρου 59, Νέα Σμύρνη

Οδοντιατρείο Θεοδοσίου Παναγιώτη

Διεύθυνση

Ομήρου 59, Νέα Σμύρνη
Κοντινά Deals