39€ για εγγραφή και μηνιαία συνδρομή στα τμήματα του Personal training, στο γυμναστήριο Arena OAKA Stadium, στο Μαρούσι. Ο σχεδιασμός του δικού σας προγράμματος γίνεται από ειδικευμένους προπονητές (ακόμα κ στην περίπτωση κάποιας χρόνιας πάθησης) σύμφωνα με τις ανάγκες σας για βελτίωση της φυσικής κατάστασης, διατήρηση της υγείας, ενδυνάμωση κ σε συνεργασία με διατροφολόγο κai γιατρό στη περίπτωση που θέλετε απώλεια βάρους.Aρχικής Αξίας 80€ - Έκπτωση 51%

 

 

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 31/08/2018 (εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες).
 
Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες του προγράμματος.
 
Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει:
 
- Ένα (1) μήνα συνδρομή Personal training (δυο μαθήματα ανά εβδομάδα) στο γυμναστήριο Arena OAKA Stadium, σε ολιγομελή τμήματα 2-3 ατόμων.
 
Ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, επίπεδο φυσικής κατάστασης. 
 
Χαρακτηριστικό μας η άμεση επικοινωνία κ η ατομική επίβλεψη. 
 
Ο σχεδιασμός του δικού σας προγράμματος γίνεται από ειδικευμένους προπονητές (ακόμα κ στην περίπτωση κάποιας χρόνιας πάθησης) σύμφωνα με τις ανάγκες σας για βελτίωση της φυσικής κατάστασης, διατήρηση της υγείας, ενδυνάμωση κ σε συνεργασία με διατροφολόγο κ γιατρό στη περίπτωση που θέλετε απώλεια βάρους.
 
Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι για ατομική χρήση και 1 κουπόνι με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς (έως 1 στο κάθε όνομα).
 
Η προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά και δεν συνδυάζεται για συνεχόμενους μήνες.
 
H προσφορά ισχύει για ΜΟΝΟ για νέα μέλη του γυμναστηρίου.
 
Για την εγγραφή απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 698.60.99.129.
 
Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.
 
Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 - 18:00) ή στο 698.33.93.245 .
Περιοχές
Arena OAKA Stadium / Μαρούσι

Arena OAKA Stadium

Διεύθυνση

O.A.K.A / Mαρούσι

Τηλέφωνο

698.60.99.129
Κοντινά Deals