5€ εκπτωτικό κουπόνι που σας εξασφαλίζει έκπτωση 59% για ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα απασχόλησης των παιδιών σας, διάρκειας 1:30 ή 2 ώρες για παιδικό πάρτι ή βάπτιση ή και για σχολική εκδήλωση, με εξυπηρέτηση σε όλες τις περιοχές Αθήνα και Πειραιά, από τις «Ζαχαρίτσες»!! Δίνετε επιπλέον στην επιχείρηση την ημέρα της εκδήλωσης 40€ για 1:30 ώρα ή 45€ για 2 ώρες!!

 

 

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 29/02/2020 (εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες).

Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα απασχόλησης των παιδιών σας, διάρκειας 1:30 ή 2 ώρες για παιδικό πάρτι ή βάπτιση ή ακόμη και για σχολική εκδήλωση που περιλαμβάνει:

Μαγικά απλά τρικ

Ομαδικά και κινητικά παιχνίδια

Κουκλοθέατρο (έως 6 ετών)

Σφραγιδούλες για όλα τα παιδιά (στο χεράκι)

Μπαλονοκατασκευές για όλους

Δημιουργία ευχετήριας κάρτας ως δώρο από όλα τα παιδιά στον εορτάζοντα

Κοπή της τούρτας και αναμνηστικές φωτογραφίες

Μουσικό πρόγραμμα 20 λεπτών (Γαϊτανάκι, Λίμπο, Χόκυ-Πόκυ κλπ.)

Face painting

Δυνατότητα επιλογής της στολής που θα φορά ο επαγγελματίας ανιματέρ που θα εκτελέσει το πρόγραμμα στον χώρο σας (Νεράιδα, Πριγκίπισσα, Πειρατής ή Πειρατίνα κλπ.).

Δυνατότητα οργάνωσης φαγητού μετά την κοπή της τούρτας εάν το επιθυμείτε.

Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους.

Η συνολική αξία της προσφοράς είναι 45€ για 1:30 ώρα ή 50€ για 2 ώρες. Δίνετε 5€ για το κουπόνι σας και 40€ ή 45€ απευθείας στην επιχείρηση κατά την εξαργύρωση της προσφοράς.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις περιοχές Αθήνα - Πειραιά.

Για πιο απομακρυσμένες περιοχές (που χαρακτηρίζονται σε απόσταση άνω των 20 χιλιόμετρων από το κέντρο) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για οδοιπορικά κατόπιν συνεννόησης με τις "Ζαχαρίτσες".

Μετά την αγορά του κουπονιού είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν για τον καθορισμό της ημερομηνίας,, στα τηλέφωνα που εμφανίζονται στο κουπόνι μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.


Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή την ημέρα της εξαργύρωσης.

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .

Περιοχές
Αγ. Γεωργίου 6, Πεύκη

Ζαχαρίτσες

Διεύθυνση

Αγ. Γεωργίου 6, Πεύκη
Κοντινά Deals