50€ για ένα (1) ολοκληρωμένο πακέτο δεκαεπτά (17) συνεδριών αδυνατίσματος, λιπογλυπτικής, σύσφιξης μυϊκής-επιδερμικής, απώλειας πόντων και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας με έξι (6) συνεδρίες Τριπολικών Ραδιοσυχνοτήτων RF, έξι (6) συνεδρίες Μedislim, τρείς (3) συνεδρίες Κρυοθεραπείας,δύο (2) Χειρονακτικά Λεμφικά Μασάζ και τέσσερα (4) Εβδομαδιαία Διατροφολογικά προγράμματα με κλινικό διατροφολόγο.Προσφορά από το ινστιτούτο «Chic and Beauty Med Spa» στο Περιστέρι, πλησίον Μετρό Αγ. Αντωνίου. Αρχικής αξίας 750€ - Έκπτωση 93%!!

 

 

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 31/03/2019 (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες).

Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει:

  • Έξι (6) συνεδρίες RF Τριπολικές Ραδιοσυχνότητες: H μέθοδος RF είναι μία μη επεμβατική μέθοδος ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο, καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως οι θεραπείες laser.
     
  • Έξι (6) συνεδρίες Μedislim: Η ηλεκτροθεραπεία (medi slim) είναι μία ανώδυνη, ευχάριστη, μη επεμβατική θεραπεία για τοπικό πάχος, μυϊκή ατονία, χαλάρωση στήθους & γλουτών και κυτταρίτιδα.
  • Τρείς (3) συνεδρίες Κρυοθεραπείας: Η Κρυοθεραπεία είναι μια μέθοδος που επαναφέρει την ελαστικότητα των ινών και σχηματίζει το χαμένο περίγραμμα του σώματος. Τα συστατικά τόνωσης (Μέντα,  Κισσός κ.α.) που χρησιμοποιούνται, επιδρούν ευεργετικά, και αντιδρούν στην φυσική επίπτωση της χαλάρωσης.
  • Δύο (2) συνεδρίες Χειρονακτικού Λεμφικού Μασάζ: Το λεμφικό μασάζ αποτοξινώνει το σώμα, δραστηριοποιεί το μεταβολισμό του λίπους και βοηθά στην αξιοσημείωτη μείωση της κυτταρίτιδας.
  • Τέσσερα (4) Εβδομαδιαία διατροφολογικά προγράμματα με κλινικό διατροφολόγο.
  • Η κάθε συνεδρία έχει συνολική διάρκεια 30 λεπτών. Μπορούν να συνδυαστούν 2 ή 3 συνεδρίες από διαφορετική θεραπεία στην ίδια επίσκεψη για καλύτερα και πίο άμεσα αποτελέσματα.

 

Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστα κουπόνια για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.


Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση 2 ημέρες πριν, στα τηλέφωνα που εμφανίζονται στο κουπόνι, μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.
 

Σε περίπτωση ακύρωσης θα πρέπει να ειδοποιήσετε 1 ημέρα πριν.

Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού και η προσκόμιση του κατά την εξαργύρωση.

Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00, Σάββατο 10:00 – 14:00

Διεύθυνση: Bασιλέως Αλεξάνδρου 17-19 & Κολοκοτρώνη 1, Περιστέρι (150 μέτρα από το μετρό του Αγίου Αντωνίου).


Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .

Περιοχές
Βασιλέως Αλεξάνδρου 17-19 & Κολοκοτρώνη 1, Περιστέρι

Chic and Beauty Med Spa

Διεύθυνση

Bασιλέως Αλεξάνδρου 17-19 & Κολοκοτρώνη 1, Περιστέρι (150 μέτρα από το μετρό του Αγίου Αντωνίου)
Κοντινά Deals