25€ για ένα ανεπανάληπτο πακέτο χαλάρωσης και αποτοξίνωσης στο Κολωνάκι, συνολικής διάρκειας 1 ώρας και 5 λεπτών, που περιλαμβάνει Relaxing Mασαζ με κρέμα σοκολάτας ή ευκάλυπτο, Xαμάμ ή Σάουνα ή Τροπική Βροχή (Vicky Shower), στον υπερπολυτελή χώρο του Elena's Day Spa στο Κολωνάκι -Αρχικής Αξίας 125€ -Έκπτωση 78%!

 

 

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 30/09/2020 (εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες).

Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει:

 

- Ένα Relaxing Mασαζ με κρέμα σοκολάτας ή ευκάλυπτο, διάρκειας 45′

Μία θεραπεία σε χαμάμ ή σάουνα ή τροπική βροχή (Vichy Shower) για απόλυτη χαλάρωση και αποτοξίνωση, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με εναλλαγή χρωμάτων στο θόλο, διάρκειας 20′

- Στην περίπτωση που το ραντεβού κλειστεί μαζί με το φίλο σας ή τη φίλη σας, η θεραπεία πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο και για τους δύο (απαραίτητη η έγκαιρη ενημέρωση πριν το ραντεβού σας για προετοιμασία του δωματίου)

- Η συνολική διάρκεια της υπηρεσίας είναι 1h και 05'

- Μέρες λειτουργίας spa:

    Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 10:30-21:00
    Τρίτη-Πέμπτη 10:30-22:00
    Σάββατο 10:00-18:00

- Για να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνήστε τουλάχιστον 1-2 ημέρες στα τηλέφωνα επικοινωνίας που εμφανίζονται στο κουπόνι μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.

- Σε περίπτωση ακύρωσης του ραντεβού θα πρέπει να ειδοποιήσετε 1 ημέρα πριν (σε διαφορετική περίπτωση το κουπόνι θα χαθεί)

- Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά μέλος (για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου).

- Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.

- Είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε έντυπη μορφή.

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .
 

Περιοχές
Λυκαβηττού 10, Κολωνάκι

Elena`s Day Spa

Διεύθυνση

Λυκαβηττού 10 & Σόλωνος
Αθήνα

Περισσότερες πληροφορίες

Website
Κοντινά Deals