19€ για ένα άτομο - ή - 29€ για δύο άτομα για μία απολαυστική συνεδρία Holistic Facial and Body Massage με αιθέρια έλαια που χαλαρώνει και βελτιώνει τη στάση του σώματος, ανακουφίζει από πόνους ενώ ταυτόχρονα χαρίζει αναζωογόνηση και ευεξία, για γυναίκες και άνδρες, διάρκειας 50 λεπτών. Μία προσφορά από την «Ολιστική Θεραπευτική» στο κέντρο της Αθήνας (Πλατεία Βικτωρίας 2)!

 

 

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 31/03/2019 (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες).

Το κάθε κουπόνι ισχύει για άνδρες και γυναίκες και περιλαμβάνει:

19€ από 40€ για μία (1) απολαυστική συνεδρία ''Holistic Facial and Body Massage'' με αιθέρια έλαια, διάρκειας 50 λεπτών, για ένα (1) άτομο.

 - ή -

29€ από 80€ για μια (1) απολαυστική συνεδρία ''Holistic Facial and Body Massage'' με αιθέρια έλαια, διάρκειας 50 λεπτών, για δύο (2) άτομα.

 

Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου.

Σύγχρονος, μίνιμαλ αισθητικής χώρος, σε κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση. (Πλατεία Βικτωρίας 2, στάση ηλεκτρικού Βικτώρια).

 

Η υπηρεσία μπορεί να εξαργυρωθεί από Δευτέρα έως Παρασκευή.


Tηλεφωνική επικοινωνία, τουλάχιστον 3 ημέρες πριν για ραντεβού και 1 μέρα πριν για αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού στα τηλέφωνα που εμφανίζονται στο κουπόνι,μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Τα ραντεβού κλείνονται κατόπιν διαθεσιμότητας. Μη εμφάνιση σε καθορισμένο ραντεβού χωρίς καμία ενημέρωση, ισοδυναμεί με ακύρωση του κουπονιού αγοράς.

Πριν την υπηρεσία λαμβάνεται πλήρες ιατρικό ιστορικό. Προτείνεται η προσέλευση 10' νωρίτερα στο χώρο για να γίνει η απαραίτητη προετοιμασία.

Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού σας και η προσκόμιση του την ημέρα της επίσκεψής σας.
 
Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .

Περιοχές
Πλατείας Βικτωρίας 2, Αθήνα

Ολιστική Θεραπευτική

Διεύθυνση

Πλατείας Βικτωρίας 2 (στάση ηλεκτρικού Βικτώρια), Αθήνα

Περισσότερες πληροφορίες

Website
Κοντινά Deals