Αυθεντική Βραζιλιάνικη Κερατίνη! 35€ για την Επαναστατική Ισιωτική Θεραπεία Μαλλιών Brazilian Keratin Hair Treatment, για εντυπωσιακή λάμψη στα μαλλιά σας διάρκειας 3 - 6 μηνών. Αποκτήστε ίσια, λαμπερά και μεταξένια μαλλιά χωρίς φριζάρισμα, γεμάτα υγεία! Ολοκληρωμένη προσφορά περιποίησης μαλλιών από το κομμωτήριο MS Hair & Beauty Spa στο Παλαιό Φάληρο (στάση τραμ Φλοίσβος). Aρχικής Αξίας 65€ - Έκπτωση 46%

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι ατομικό και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 28/02/2019 (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και γιορτές).

Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει:

- Μια ισιωτική θεραπεία μαλλιών Brazilian Keratin Hair Treatment για ίσια και λαμπερά μαλλιά με διάρκεια του αποτελέσματος της θεραπείας έως και 4 μήνες.

Για μήκη μαλλιών κάτω από τον ώμο, υπάρχει επιβάρυνση 4€ με απευθείας πληρωμή στο κατάστημα.

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού ή των στοιχείων του.

Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.


Απαραίτητο τηλεφώνημα για ραντεβού τουλάχιστον 2-3 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία, στα τηλέφωνα που εμφανίζονται στο κουπόνι, μετά την ολοκλήρωση της αγοράς..


Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Ωράριο Eξυπηρέτησης: Δευτέρα & Τετάρτη: 08:30-19:00 - Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 08:30-21:00 - Σάββατο: 08:30-17:00.

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .

Περιοχές
Αγίου Αλεξάνδρου 23, Π. Φάληρο

MS Hair (Παλαιό Φάληρο)

Διεύθυνση

Αγίου Αλεξάνδρου 23, Π. Φάληρο

Τηλέφωνο

Περισσότερες πληροφορίες

Website
Κοντινά Deals