ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ + Κούρεμα, Χτένισμα και Βερνίκι Νυχιών! 59€ από 350€ για την επαναστατική ισιωτική θεραπεία μαλλιών Brazilian Keratin Hair Treatment, για εντυπωσιακή λάμψη στα μαλλιά σας διάρκειας 3 - 6 μηνών και ΔΩΡΟ Κούρεμα, Χτένισμα και Βερνίκι Νυχιών (απλό ή γαλλικό). Αποκτήστε για ίσια, λαμπερά και μεταξένια μαλλιά χωρίς φριζάρισμα! Ολοκληρωμένη προσφορά περιποίησης μαλλιών από το κομμωτήριο MS Hair & Beauty Spa στο Παλαιό Φάληρο (στάση τραμ Φλοίσβος). Έκπτωση 83%!!

 

 

Όροι Προσφοράς

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 31/03/2019 (εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες).

Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει:

- Μια ισιωτική θεραπεία μαλλιών Brazilian Keratin Hair Treatment για ίσια και λαμπερά μαλλιά με διάρκεια του αποτελέσματος της θεραπείας 3-6 μήνες και δώρο κούρεμα, χτένισμα & βερνίκι νυχιών (απλό ή γαλλικό) την ημέρα της εφαρμογής της θεραπείας.

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού ή των στοιχείων του.

Για μήκη μαλλιών κάτω από τον ώμο, υπάρχει επιβάρυνση 10€ με απευθείας πληρωμή στο κατάστημα.

Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και για ορισμό ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2-3 ημέρες πριν για ραντεβού ή τουλάχιστον 1 ημέρα πριν για αλλαγή του στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι μετά την αγορά.

Δευτέρα & Τετάρτη: 08:30-19:00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 08:30-21:00, Σάββατο: 08:30-17:00.

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 210.300.87.37 .

Περιοχές
Αγίου Αλεξάνδρου 23, Π. Φάληρο

MS Hair (Παλαιό Φάληρο)

Διεύθυνση

Αγίου Αλεξάνδρου 23, Π. Φάληρο

Τηλέφωνο

Περισσότερες πληροφορίες

Website
Κοντινά Deals